top of page

Abeer - en av de tøffeste damene jeg kjenner

Allerede før jeg møtte Abeer for første gang i 2009 visste jeg at hun var en utrolig tøff og beundringsverdig dame. Både mine norske og sudanske venner som kjenner henne har en enorm respekt og kjærlighet for Abeer. Ved å hjelpe andre, kan jeg hjelpe meg selv best, sier Abeer. Hun er sykepleier, og drømmer fortsatt om å bli lege. Abeer er mor til to fantastiske jenter, og en samtidig engasjert i flere frivillige prosjekter. I juni 2010 gikk hun sammen med flere av våre felles venner og stiftet Nida'a al-hayat. Etter 14 måneder var organisasjonen godkjent i registeret tilsvarende Brønnøysundregisteret, og Abeer sitter i dag i Nida'a al-hayats styre. Abeer har ambisjoner utover det å være en god mor og kone. Abeer vil jobbe. Hun vil være selvstendig, hjelpe mennesker i nød, redde liv. Når hun møter mennesker som trenger henne, gjøre hun en innsats. Derfor har hun engasjert seg i gatebarnas sak. Jeg er stolt over å ha en venn som Abeer. Skrevet av Anniken Førland Schwamborn, deler gjengitt med tillatelse fra Anine Kongelfs blogg


Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic
bottom of page