top of page

Marked på Rodeløkka!

Mens Taha er i Port Sudan og møter både barna og ungdommene på senteret, alle de flotte ansatte og frivillige, planlegger vi sensommerens fundraisingaktivitet i Oslo! 31. august er vi på Marked på Rodeløkka, der alt overskudd fra kafeen går direkte til Sudan. Vi håper alle har lyst til å komme og hilse på oss og spise kake for en god sak! Hvis du vil hjelpe til kan du kanskje donere en pose kaffe eller to, en liten stabel papptallerkener, eller kanskje noen servietter? Mindre utgifter = mer inntekter til driften av senteret i Port Sudan :) Vi trenger: 10 poser kaffe 1 pakke sort te 1 pakke fruktte 1 pakke kaffefilter (50 stk) 2 liter melk 1 liter kaffefløte 4 flasker blåbærsaft 200 winenerpølser 130 lomper 70 pølsebrød 1 flaske ketchup 1 flaske sennep 400 servietter 200 pappkrus 200 plastglass Send oss en epost (tiltrygghet@gmail.com) med hva du kan donere, og legg gjerne igjen en kommentar i kommentarfeltet slik andre kan se hva vi allerede har fått inn. Dersom du ikke bor i Oslo-området kan du overføre et valgfritt beløp og notere hva du vil det skal gå til i nettbanken. Da vi holdt kafeen på julemarkedet ifjor fikk vi inn 5500 kroner. Hjelp oss å sette ny rekord på sensommer-markedet 31. august!


Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic
bottom of page