top of page

Sweet Marie spiller sweet høstkonsert

Fra tigging til trygghet inviterer til en skikkelig trivelig høstkveld på The Kasbah fredag 29.november med Sweet Marie.Sweet Marie er et seksmanns bluegrassband som spiller en blanding av tradisjonell amerikansk bluegrass og egne låter. Det vil si banjo, fele, mandolin, gitar og en stødig kontrabass – pluss flerstemt vokal for alle penga. Og de stiller opp for Fra tigging til trygghet helt gratis! Det er vi veldig glade og takknemlige for.Derfor sier vi: Kom på The Kasbah fredag 29.november fra kl.19.30! Konserten begynner kl.21.Betal så mye du vil i døra – alt går uavkortet til senteret for barn og unge på gata i Port Sudan.


Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic
bottom of page