top of page

Tamer drømmer

Tamer* er en intelligent og hyggelig gutt som besøker senteret hver eneste dag for å benytte seg av tilbudet som finnes. Han vasker klærne sine, får mat, og snakker med de voksne på senteret. Tamer er populær og kjent i miljøet blant de hjemløse barna. Han er en snill gutt og fungerer ofte som mekler for å løse små og store konflikter. Sosialarbeideren ved senteret forteller at Tamer lett åpner seg for samtaler, han er veldig hyggelig og lett å prate med.

Tamer drømmer og drømmer. Foreldrene hans er skilt, og både mor og far har giftet seg på nytt og etablert nye familier. Tamer passet ikke inn, og de forlot ham hos bestemoren som ikke har vært sterk nok til å ta vare på ham.

Det er Tamers ansvar å skaffe mat til seg selv og til bestemoren sin, og siden han ikke har en jobb tigger han på gata i Port Sudan. Han har opplevd mange utfordringer, utfordringer som er større enn han klarer å bære. Som alle barn har han store drømmer. Tamer drømmer om å gå på skole, på en privat skole med fin skoleuniform, og en skolebuss som henter ham og de andre barna hver morgen.

Tamer forteller videre om drømmene sine, han vil ta utdanning og få en viktig jobb. Kanskje til og med i regjeringen. Han vil være en av dem som har fine klær, en bil og en fin familie.

Nida’a al-hayat leter etter en sponsor for Tamer, slik at han kan begynne å virkeliggjøre drømmene sine. Vil du bidra? Opprett et fast avdrag i nettbanken på 250 kroner i måneden til konto 1254.05.76872. Merk betalingen med ”Trygghetsfadder”, og skriv gjerne inn mailadressen din slik at vi kan holde deg oppdatert.

Skrevet at Hanan Elsafie etter samtaler med sosialarbeiderne Afaf og Afra (bildet). *Tamers navn er endret for å sikre hans anonymitet

Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic
bottom of page