top of page

Kareem er tilbake på skolebenken - og han elsker det!

For få uker siden satt spente barn på kontoret til rektor – ikke fordi de hadde gjort noe galt, men fordi de endelig skulle begynne på skolen igjen. En av dem er Kareem, som glad og motivert møter opp på rektors kontor sammen med Nida’a al-hayats medarbeider. Om morgenen hadde han våknet ivrig og glad, og nydusjet bærer han stolt skoleuniformen sin. Kareem har gått på denne skolen før, rektoren kjenner ham igjen og tar ham varmt imot. Mens Kareem gikk på skolen sist, gikk det dårlig hjemme og familien hans hadde det vanskelig. Han endte opp på gata sammen med andre barn. Nå har han fått en ny sjanse.

Nida’a al-hayats medarbeider forteller om deres arbeid, om alle barna som nå igjen får muligheten til å gå på skolen, noe som gjør rektoren veldig rørt. Skolelederen snakker med barna, viser genuint engasjement og gir oppmuntrende råd og veiledninger i starten av den spennende tiden barna går i møte. Han peker på de alvorlige konsekvensene det vil ha om skolen skulkes, eller om barna blir tatt i å lage bråk og uro.

Rektoren er svært positiv til Nida’a al-hayats prosjekt og samarbeidet med dem, og han lover å hjelpe, støtte og ta vare på barna, og Kareem får til og med to par nye sko av ham.

Siden dette første møtet har Kareem gått på skolen i fire uker og får veldig god tilbakemelding for sin gode oppførsel. Han er engasjert og lærevillig - og har til og med blitt valgt til klassens ordenselev!

Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic
bottom of page