top of page

Ønsk oss lykke til!


Nå er vi på juleferie i Norge, men om bare noen få dager går turen til Sudan. Det var her Anniken og jeg bodde og jobbet i nesten et år, og det var her jeg giftet meg med Taha i 2010. Det var også her vi fikk øynene opp for barna som bor og jobber på gata i Sudan, og alle de lokale frivillige som ønsket å hjelpe dem, men ikke hadde de økonomiske ressursene for å få det til. Ett år senere var både Anniken, Taha og jeg aktive i opprettelsen av "Fra tigging til trygghet", som hjelper søsterorganisasjonen Nida' al'Hayat med å hjelpe disse barna til et bedre liv. Nå er min tid i styret over, for nye utfordringer venter.

Taha og jeg reiser om noen få dager tilbake til Sudan med våre tre barn for å bo der i nesten et år. I løpet av dette året skal vi introdusere barna våre for familie, språk, kultur og alt det fantastiske Sudan har å tilby, og det gleder vi oss til! Vi skal samtidig prøve å hjelpe de barna i Sudan som er aller mest sårbare, barna som lever eller jobber på gata. I byen Kassala hvor vi skal bo, finnes det nemlig ikke noe tilbud for disse barna. Dette vil vi gjøre noe med! Målet er å starte et dagsenter i Kassala, akkurat som vår søsterorganisasjon gjorde i Port Sudan. Dette skal forhåpentligvis skje i løpet av våren 2017, og i løpet av året ønsker vi å få til en ordning med de lokale skolene, så disse sårbare barna kan få gå på skole i stedet for å måtte tigge, stjele eller jobbe på gata.

Det er store mål, så ønsk oss gjerne lykke til! Det trenger vi :)

Taha, Josef (snart 4), Ibrahim (6 mnd) og Nora (snart 6)

Og om du også har lyst til å bidra, kan du for eksempel bli trygghetsfadder. For 250 kroner i måneden sikrer du at ett barn får gå på skole, får varm mat, uniform og sko. Det er selvfølgelig også mulig å gi et mindre beløp. Alle monner drar!

Hvordan bli trygghetsfadder: Overfør 250 kroner (eller valgfri sum) til Fra tigging til Trygghet sin konto; 1254.05.76872, og gjør det til et fast beløp. Skriv "Trygghetsfadder" i meldingsfeltet, og legg gjerne igjen epostadressen din, så kan vi oppdatere deg om det spennende arbeidet vi driver med!

Hvis du heller vil gi en engangsstøtte, så overfører du rett og slett penger til Fra tigging til Trygghet sin konto; 1254.05.76872.

Eller kanskje du vil stille opp som frivillig på et arrangement her i Norge? I så fall kan du skrive en mail til tiltrygghet@gmail.com.

Nora og Josef
Josef på juleferie i Kviteseid. Snart blir temperaturene ganske annerledes!

Nora og Ingvild

Ingvild og Ibrahim


Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic
bottom of page