top of page

Mat, klær og nye muligheter i Kassala

Det skjer mye i Kassala, Sudan!

Senteret er ferdig, og denne uka har de 17 frivillige fått opplæring. Skal man jobbe med barna som bor eller jobber på gata er man avhengig av å skape tillit. Det første møtet er avgjørende. Dette er barn som har mange bekymringer; mye å tenke på. De brukte mye tid på dette på opplæringen. Hvorfor er de på gata? Hva er deres bekymringer? Hvordan skal de frivillige møte dem?

I går var de frivillige for første gang ute for å møte barna. De møtte en storebror som måtte slutte på skolen fordi familien ikke lenger hadde råd til skolepengene. Han har tatt seg småjobber som bud for å tjene penger til at småsøsknene kan gå på skole. En virkelighetens helt, som også selv fortjener den muligheten som han gir sine småsøsken.

De frivillige møtte også flere andre barn mellom 8 og 15 år, som alle ønsker seg tilbake til skolebenken.

I morgen fortsetter arbeidet. Skape tillit. Gi dem mat, klær og nye muligheter.

Vi trenger hjelp til å fortsette arbeidet. Og vi har fått oss Vipps!

Vipps-nummeret er 99527.

Sleng over en liten eller stor slant. Alle monner drar!


Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic
bottom of page