top of page

Årsmøte og nytt styre

Tusen takk til alle som har bidratt i 2017! Sammen har vi fått til en forandring for mange barn i Sudan. Årsmøtet for 2018 ble avholdt 28. januar, og vi har fått nytt styre som skal ta arbeidet videre i 2018. Årsmøtets høydepunkt var et inspirerende foredrag med masse flotte bilder fra Ingvild og Taha som har bodd et år i Sudan, og bygget opp et nytt senter sammen med mange dyktige frivillige og samarbeidspartnere i Kassala. Tusen takk, Ingvild og Taha!

Vi vil også takke styremedlemmene Randi Alsos, Jihan Salem og Ahmed Aldaw for en flott innsats i 2017! Velkommen til nye styremedlemmer Hanne Aars Grønbech, Mohammad Adam og ikke minst ny styreleder Taha Hussein Ahmad!

Årsmøtet 2018. Foto: Randi Alsos

Årsmøtet 2018. Foto: Randi Alsos

Vi er i gang med 2018 - bli gjerne med!

Nedenfor er deltakerne på årets første møte. Styremøtene er åpne for alle, velkommen! Neste møte blir på Litteraturhuset, lørdag 3. mars kl. 13.30-15.00

Frivillig Ahmed, nestleder Hanan, styremedlem Ingunn, styremedlem Marit og styreleder Taha. Foto: Ole Parker Alstadsæter


Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic
bottom of page