top of page

Takk til våre faddere og støttespillere!


Fra senteret i Kassala, 2017

Tenk at 250 kroner per måned er nok til å betale for at et barn kan gå på skolen istedet for å drive med barnearbeid på gata. Småpenger i Norge rekker langt i Sudan - og gjør en forskjell!

Tenk at vi har fått tillit fra så mange av dere at vi kan drive videre. Vi er veldig takknemlige for støtten fra våre faddere og givere som betaler et beløp hver måned, eller innimellom når dere kan. Tusen takk! Vi håper dere vil følge oss videre!

Takkebrev til alle faddere

Alle som har vært faddere eller givere i 2017 har nå fått en e-post med lenke hit - nedenfor er vårt takkekort til dere!

Lønningspils med mening på fredag

For dere som bor i Oslo eller omegn, så skal vi ha et lite sosialt treff på fredag 20. april, på Kulturhuset i 2. etg ("Drivhuset") møtes vi mellom ca kl 16. og 20 - kom innom når det passer, og slå av en prat! Vi kombinerer lønningspilsen eller lønningsbrusen med mulighet for å prate med de frivillige, høre siste nytt fra Sudan, og samle inn en slant til sentrene våre. Arrangementet heter "Lønningspils med mening" på Facebook. Velkommen!

Takkebrev til faddere


Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic
bottom of page