top of page

Årets viktigste julekort


Kjære alle venner og støttespillere! Det nærmer seg jul og et nytt år. 2019 har vært et dramatisk og spennende år for Sudan. Heldigvis har det også kommet mange gode nyheter for gatebarna og våre frivillige og medhjelpere på senteret i Kassala.

Se bare her:

  • Vi har fått super hjelp fra norsk ungdom på Ris skole, som samlet inn penger til senteret i Kassala. Nok penger til å sende nesten 100 barn på skolen!

  • From Street to Safety blir stadig mer anerkjent og respektert i hjembyen, og jobber med flere nye prosjekter i 2020 med lokale partnere - følg med videre!

  • Vi har vært aktive i Norge med blant annet Eid-fest og skoleforedrag på Ris - og vi har byttet navn! Fra "Fra tigging til trygghet" til bare "Til trygghet".

Vi håper du vil følge oss inn i et nytt år med nye muligheter! Småpenger i Norge gir store muligheter i Sudan. Alle pengene vi samler inn går uavkortet til skolegang, mat og et trygt sted å være for barn og ungdom - som har få andre muligheter i et land uten det sikkerhetsnettet vi har her i Norge.

Årets viktigste julekort

Hva med å spre ordet om prosjektet til venner, kollegaer, familie eller samarbeidspartnere med et julekort fra oss? En flott symbolsk gave som koster 250 kroner - nok til å dekke skolegang for en hel måned til et barn som bor på gata? Du får gjerne med armbånd fra Sudan på kjøpet om du kjøper flere kort. (Se bilde nedenfor)

Bestill kort på okonomi.tiltrygghet@gmail.com, så kan vi sende kort i posten til deg. Oppgi isåfall postadresse. Vårt vipps-nummer er 99527 (Velg "kjøp og betal" - vårt navn er "Til Trygghet")

God førsjulstid til alle!

Søte armbånd fra Sudan

Søte armbånd fra Sudan

Taha handler armbånd på markedet


Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic
bottom of page