top of page

Velkommen til årsmøte - med spennende foredrag om Sudan etter revolusjonen


På bildet: Fest på senteret i Kassala for å feire at Ris skole i Norge har hatt solidaritetsaksjon og samlet inn penger til drift av senteret. Oktober 2019.

Medlem, fadder, nysgjerrig eller bare interessert i Sudan og barns rettigheter?

Velkommen til årsmøte 2020!

Sted:​ Fellesrådet for Afrika, Menneskerettighetshuset, Mariboes gate 13, Oslo sentrum

Tid:​ Søndag 9. Februar kl 13.00-16:30.

Åpen program for alle 13:00- 14:00: Vi serverer kaffe, te og snacks. Kom og lær noe nytt og bli inspirert!

Lecture: What next for Sudan?

Vi starter med et spennende foredrag av Eman Hassan Mahmoud (på engelsk)

2019 var et dramatisk år for Sudan. Etter store demonstrasjoner ble tidligere president Omar al-Bashir avsatt i et militærkupp 11. april. Et militært overgangsråd overtok makten, men demonstrasjonene fortsatte ettersom at folket krevde en sivil regjering. En ny avtale mellom protestbevegelsen og militærrådet ble undertegnet i august - og skisserer hvordan landet skal styres de neste årene. Visjonene er store - samtidig er det store sosiale og helsemessige utfordringer internt i landet og regionen. Hvordan ser fremtiden ut for Sudan, ikke minst for de mest sårbare - nemlig barna?

Eman Hassan Mahmoud er for tiden i gang med sin andre mastergrad i "International Community Health" - ved Institutt for medisin, Universitetet i Oslo, som forsker i folkehelsespørsmål i Afrika. Hun er tidligere prodekan og foreleser ved Fakultet for helsevitenskap, Ahfad University for Women, og har jobbet for UNICEF og WHO i Sudan som folkehelseansvarlig. Vi er så heldige at hun kommer for å dele av sin kunnskap med oss!

Etter Emans innledning får vi et lite innlegg om Kassala og hvordan det går med senteret vårt der nå etter revolusjonen i Sudan. Hva er status for barna og aktivitetene? Bilder og siste nytt ved leder i Til Trygghet, Taha Hussein Ahmad.

Årsmøte 14:30- 16:30

Saksliste:

 1. Valg av ordstyrer og referent

 2. Årsmelding 2019

 3. Regnskap 2019

 4. Handlingsplan for 2020

 5. Budsjett 2020

 6. Valg av styre

 7. Valg av valgkomite

 8. Eventuelt - ny logo

Påmelding til epost: ​tiltrygghet@gmail.com​ innen 3. februar.

Sakspapirer sendes til alle som er påmeldt.

Hjertelig velkommen!

Hilsen styret


Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
 • Facebook Classic
 • Twitter Classic
 • Google Classic
bottom of page