top of page

Aktivitetsdag og opplæring på senteret


3. september 2022

De ansatte på senteret setter stadig i gang aktiviteter med lokale partnere.


Vi er veldig glade for at From Street To Safety er så aktive i å samarbeide med lokale partnere, og vil gjerne vise frem litt av det som skjer:


Aktivitetsdag i parken

I samarbeid med medisinsk utdanning på universitetet i Kassala har From Street to Safety i Kassala gjennomført en aktivitetsdag til barna i parken (Wasat Al Madina) i sentrum. Dagen ble fylt med blant annet lek, sanger og diverse aktiviteter.


Til forskjell fra Norge er det mindre fritidstilbud og tilrettelagt aktivitet for barn og unge i Sudan. For barn og ungdom som er mer vant til å klare seg selv, må det være et fint avbrekk å få en tilrettelagt dag hvor de bare kan møte opp og bli med på moroa!


Opplæring om rettigheter

Den internasjonale flyktningorganisasjonen (International organization for migration, IOM) har sponset noen aktiviteter i det siste på senteret. Blant annet har de arrangert en opplæringsdag om rettigheter i sudansk lov for barna på senteret. For eksempel hvilke rettigheter de har med tanke på arbeidsforhold og utdanning, og hvordan de kan anmelde saker til politiet hvis det skulle skje noe. Dette er kjempeviktig for at barna skal bli mer bevisste, og stå imot utnytting, eller hjelpe andre barn.


Vil du bidra til arbeidet i Kassala?


Bli Trygghetsfadder ved å overføre et fast, månedlig beløp til kontoen til Til trygghet! 250 kroner i måneden er nok til å skaffe et barn både skoleplass, utstyr og mat. Kontonummeret er 1254.05.76872.


Eller vipps et valgfritt beløp til 99527.


Tusen takk!

Commenti


Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic
bottom of page