top of page

Om oss - Norge

Frivillig arbeid i Norge:

Vi er en gruppe frivillige i Norge som engasjerer oss for å bedre livene til barn og ungdom på gata i Sudan. Alt arbeidet i Norge er på frivillig basis.

Voluntary Work in Norway

We are a group of volunteers engaging in improving the lives of children and families in Sudan. All work is done on a voluntary basis.

Styret / The Board 2023:

Ingunn Parker Bekkhus (leder)

Taha Hussein Ahmad

Marit Hepsø (økonomiansvarlig)

Ingvild Kilen Rørholt

Anni Friis Røyem (varamedlem)

Dokumenter:

Her kan du finne noen av våre sentrale dokumenter: 

 

Årsrapporter: 

Regnskap

Enhetsregisteret
Vi er registrert i Enhetsregisteret som frivillig organisasjon, noe som betyr at vi har norsk organisasjonsnummer, og at du finner oss i Brønnøysundregisteret og kan få innsyn i våre dokumenter, vedtekter mm. 

Skattefradrag

Vi har undersøkt muligheten for å få skattefradrag for gaver til oss. Per i dag er vi dessverre ikke godkjent for skattefradrag, blant annet fordi det er et krav om å motta offentlig støtte for å få dette fradraget. Vi mottar ingen form for offentlig støtte.

Innsamlingskontrollen

Vi har vurdert å registrere oss hos Innsamlingskontrollen, men har konkludert med at vi ikke kan ta oss råd til dette. I tillegg til de 4000 kr det koster å registrere seg i dette registeret, er det også en årsavgift på et par tusen kroner, og må man også ha statsautorisert revisor. Dette koster også mye penger. Til Trygghet har en liten økonomi og bruker praktisk talt ingen penger på administrasjon (jmf. regnskapet vårt for 2021 som det er lenket til over). Nesten alt vi samler inn går til barna på gata i Sudan, og sånn ønsker vi at det skal fortsette å være. Vi ønsker ikke å bruke tusenvis av kroner på registrering og revisor, så inntil videre har vi ikke gått videre med dette. 

IMG_20220904_193546.jpg
Ny logo til trygghet.JPG
bottom of page