top of page

200 nye familier har ankommet Kassala

Av: Ingunn Parker Bekkhus, styreleder i Til trygghet

Dato: 02.07.2024


Moh Alhassan (til venstre på bildet) er daglig leder for From Street to Safety i Kassala. Her gjør han klar mat til 200 nye familier som har ankommet Kassala i dag, på flukt fra borgerkrigen mellom RSF og regjeringshæren.


Familiene har blitt innkvartert på en skole i Kassala, og situasjonen er kritisk for flere. De fleste har flyktet i hui og hast fra byen Sinja, der RSF for to dager siden jagde menneskene i byen på flukt med trusler og våpen.


From Street to Safety (FSTS) planlegger å dele ut mat både i dag og i morgen, eller så lenge det trengs.


Vi i Til trygghet overførte i går 30.000 NOK for å støtte FSTS i denne krevende situasjonen. For selv om vi aller helst ønsker å støtte barn og unges skolegang og dermed skape en mer varig endring i samfunnet i Kassala, så ser vi nå at folk i Sudan er i desperat mangel på mat og ressurser. Vi kan rett og slett ikke sitte og se på at de sulter.


Om du har mulighet til å bidra, send et beløp til VIPPS: 99527


Eller kanskje du har mulighet til å bli trygghetsfadder? Overfør et fast beløp hver måned til Til trygghet sin konto 1254.05.76872. Merk overføringen "trygghetsfadder" og skriv inn din epostadresse. De fleste fadderne gir rundt 250 kroner, men beløpet du gir er selvsagt valgfritt.
Comments


Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic
bottom of page