top of page

Hvorfor Sudan, hvorfor oss?

Vi har fått flere spørsmål om hvem vi som står bak dette prosjektet og denne bloggen er. Vi tenkte derfor vi skulle svare på dette spørsmålet med et blogginnlegg. Vi er i dag et styre på fem personer som alle har varierende tilknytning til Port Sudan. Ideen til prosjektet oppsto i 2009-2010 da Ingvild og jeg jobbet ni måneder i Sudan. Mange av de frivillige her ble nære venner av oss. Møtet med flotte menneskene som brenner for å gjøre en forskjell for de aller svakeste i sitt lokalsamfunn gjorde at Ingvild og jeg tok med oss engasjementet tilbake til Oslo og stiftet søsterorganisasjonen til Nida'a al Hayat februar 2012. Her er noen ord om hvem vi er: Anniken er arabist og 26 år gammel. Hun jobber i Røde Kors og er opptatt av språk og frivillighet. Ingvild er religionsviter og jobber i Zero. Hun er 29 år, gift med Taha og er opptatt av klimaendringer og utviklingsspørsmål. Taha er tidligere programkoordinator i Sudansk Røde Halvmåne og kjærlighetsmigrant til Norge. Han er 32 år og opptatt av integrering i det norske samfunn og situasjonen i Sudan. Kristine er 26 år avslutter i disse dager sin andre mastergrad, dennegangen i helseøkonomi. Hun er opptatt av ressursfordeling og andre helserelaterte utfordringer. Merete er en bibliotekar med fordypning i drama- og teaterkommunikasjon. Hun er 27 år og opptatt av miljø og dyrevelferd. Hun mener at alle burde følge Kardemommeloven. Ta kontakt med oss hvis du har spørsmål eller ønsker å engasjere deg! tiltrygghet@gmail.com Skrevet av Anniken Førland Schwamborn


Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic
bottom of page