top of page

Hvem vil reise til Sudan, liksom?

En stund har vi lekt med tanken på å dokumentere livet på senteret gjennom utenforståendes øyne. Hvordan virker Port Sudan, situasjonen for beboerne på senteret og ikke minst engasjementet til de frivillige på noen som ikke har noe forhold til Sudan? Vil en slik vinkling gjøre situasjonen for dem vi jobber gjennom og for mer forståelig for våre venner som aldri har vært i Sudan? Vi var litt bekymret for ikke å få napp. Med medienes fokus på krig og utrygghet var det kanskje vanskelig å finne noen som faktisk vil dra ned? Da vi nølende spurte om fotografene Ingrid M. Bølgen Halvorsen og Ruben V. Kvamme kunne tenke seg å reise ned en periode for å bo på senteret, fikk vi overstrømmende positive svar. De satt seg ned på dagen og begynte å skrive på søknader som kan finansiere deres reise, opphold og utgifter i forbindelse med en utstilling. Søknader til prosjektet "One shot - perspectives on life through a lense" er straks ferdigskrevet, kontakt med potensielle gallerier i Oslo er opprettet og vi krysser fingre for at alt er i boks til planlagt avreise i oktober. Har du kontakter innenfor film og foto, og kan tenke deg å jobbe med dette prosjektet? Eller har lyst til å bidra på en annen måte? Ta kontakt med oss på facebook eller e-post!


Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic
bottom of page