top of page

STAND UP for Sudan

Å gi penger skal også kunne være gøy! Da vi før sommeren henvendte oss til kjente norske komikere for å høre om de kunne tenke seg å stille opp på en standup-kveld for karmapoeng og kred, fikk vi overveldende god respons. Alle ville være med, og være morsomme til inntekt for senteret i Port Sudan. I tillegg stiller SYNG på Grünerløkka lokaler til disposisjon helt gratis. Det er vi utrolig glade og takknemlige for! De fire unge mennene som skal være morsomme mandag 16.september fra kl.19.30 er Lars Berrum fra bla. Boller og burritos i P3, Jonas Kinge Bergland som vant prisen «Årets gjennombrudd» under Komiprisen 2012, Ylvis-tekstforfatter og Tromsø-kjendisen Odin Eiriksson og Martin Beyer-Olsen fra Torsdag kveld fra Nydalen. I tillegg stiller Eivind Trædal, som også har standup'et en del i Selklubben, som konferansier. Du betaler så mye du vil i døra - alt går uavkortet til senteret for hjemløse som Fra tigging til trygghet støtter. Hvis det fortsatt skulle være noen tvil om hva du skal mandag 16. september kl.19.30, så skal du altså på SYNG (Øvre gate 7) for å le, drikke øl og støtte en god sak. Feire at det er mandag, tidlig høst og at valget er over.


Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic
bottom of page