top of page

Vil du bli frivillig hos oss?

Har du lyst til å gjøre en innsats for de hjemløse i Port Sudan? Er du glad i økonomi - og ganske god i det? Vi trenger en ny frivillig som vil fylle rollen som tallknuseren i Fra tigging til trygghet. Arbeidet er i Norge, og det er fordel om du bor i Oslo - men ikke noe krav. Mye av det vi gjør er på nett, med månedlige møter. Du er engasjert, pålitelig og over gjennomsnittet entusiastisk for tall. Kanskje du til og med har vært i Sudan? Minimum tid vi ønsker at du bruker på Fra tigging til trygghet er ca fem timer i måneden, men dette varierer selvfølgelig i løpet av året. Om du har lyst til å bidra inn i det strategiske arbeidet vårt og med mer tid, er det selvsagt rom for det!

Send oss en kort mail med en presentasjon av deg selv til tiltrygghet@gmail.com innen 15.januar 2014. Har du spørsmål, kan du stille dem her på bloggen, på twitter, facebook eller mail. Vi ser fram til å høre fra deg!

Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic
bottom of page