top of page

Store planer for 2017!

I går ble det avholdt årsmøte i Fra tigging til trygghet, og vi har både oppsummert 2016 så langt, og lagt store planer for neste år.

Vi er stolte av hva vi har fått utrettet! Senteret hadde i gjennomsnitt nesten 500 unike brukere innom hver måned i 2016. Noen er kanskje innom én gang i måneden for å få vasket klær eller lignende, mens andre er der hver eneste dag. Senteret har også en avtale med det lokale sykehuset om gratis medisinsk hjelp og medisiner til brukerne av senteret, og de har i tillegg begynt å samle inn og dele ut klær til dem som trenger det. I løpet av de første åtte månedene av 2016 delte senteret ut over 2000 plagg. Ikke minst har vi fått sendt 39 barn på skole i år, noe som både holder dem borte fra gata nå, og gir dem mulighet til en bedre fremtid. Arbeidet vårt er viktig for barn og ungdom på gata i Port Sudan!

I 2017 har vi store planer på gang! Ingvild og Taha, som har vært aktive i organisasjonen siden oppstarten, flytter med familien sin til Sudan! Allerede i januar pakker de og reiser til Kassala, en by øst i Sudan, rett ved grensen til Eritrea. I Kassala er utfordringene mange, særlig for de mange flyktningene fra Eritrea og Sør-Sudan. I tillegg er det heller ikke her noe tilbud til familier som mister inntekten sin eller som sliter på andre måter. Barn og ungdom som av ulike grunner havner på gata i Kassala står nederst på samfunnets rangstige og har få muligheter til å få et godt liv. Dette kan vi ikke sitte stille og se på! Derfor har Ingvild og Taha planer om å starte enda et senter for barn og ungdom som bor og jobber på gata. Denne gangen i Kassala. Og vi som er igjen, kan selvfølgelig ikke gjøre annet enn å applaudere. Eller jo forresten, vi kan gjøre mer. Vi kan støtte dem, og det har vi tenkt til!

Om du også har lyst til å bidra, kan du bli trygghetsfadder! For 250 kroner i måneden sikrer du at ett barn får gå på skole, får varm mat, uniform og sko.

Hvordan bli trygghetsfadder: Overfør 250 kroner til Fra tigging til Trygghet sin konto; 1254.05.76872, og gjør det til et fast beløp. Skriv "Trygghetsfadder" i meldingsfeltet, og legg gjerne igjen epostadressen din, så kan vi oppdatere deg om det spennende arbeidet vi driver med!

Hvis du heller vil gi en engangsstøtte, så overfører du rett og slett penger til Fra tigging til Trygghet sin konto; 1254.05.76872.

Eller kanskje du vil stille opp som frivillig på et arrangement? I så fall kan du skrive en mail til tiltrygghet@gmail.com.

Vi gleder oss til å høre fra deg!

Dette er Kassala, med de karakteristiske fjellene i bakgrunnen


Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic
bottom of page