top of page

Virkelighetens helter!

I høst har det vært mange prøvelser for våre samarbeidspartnere i Kassala. Flommen i juli gjorde tusenvis av mennesker hjemløse, og som vanlig var det de som har minst fra før som ble rammet hardest. Over 6600 porsjoner med grøt ble delt ut til barn og andre trengende i dagene etter flommen. Noen uker senere startet et utbrudd av Chikungunya som smittet over 100 000 mennesker i Kassala. Det var over 100 dødsfall, først og fremst blant endre og små barn. Mer info om viruset kan du finne her. Alle ansatte og frivillige i From Street to Safety jobbet på dugnad i denne lange perioden.

Har du også lyst til å bidra? Bli trygghetsfadder! Les nederst på siden for mer info. Det er også mulig å vippse et stort eller lite beløp til 99527.

Stor frivillig innsats gjorde at over 6600 porsjoner med grøt ble delt ut i dagene etter flommen.

Utrolig nok klarte organisasjonen samtidig å sende 37 barn på skole, fordelt på 16 ulike nærskoler i Kassala. Ytterligere 20 barn er på venteliste for neste opptak, da skolene nå har stengt sine opptak for i år. Midt oppi dette har de måttet bygge nye lokaler, og senteret er nå flyttet. Matutsalget fortsetter på det nye senteret, og de barna som bor og/eller jobber på gata har igjen begynt å komme til senteret på dagtid for å få et måltid, leke, og møte trygge voksne. På kveldene er det alfabetiseringskurs for mødrene, noe som er essensielt for at de skal kunne følge opp barna sine. Mer info om dette fantastiske tilbudet kommer snart!

Vi heier så veldig på alle ansatte og frivillige ved senteret i Kassala. De er virkelighetens helter!

Har du lyst til å bidra? Bli trygghetsfadder! For å bli trygghetsfadder legger du rett og slett inn et fast beløp i nettbanken din. Skriv gjerne inn e-postadressen din, så har vi mulighet til å takke deg. Kontonummeret er 1254.05.76872, og beløpet bestemmer du selv. Om du kan avse 250 kroner i måneden, så er det nok til at ett barn får skolepenger, uniform, skolebøker, et varmt måltid hver dag, samt aktiviteter på senteret. Det er vel ikke så verst? :)

Frivillige deler ut mat og presenninger i de bydelene som ble hardest rammet av flommen i august
Frivillige planlegger aktiviteter på senteret, mai 2018
Barna ble alltid prioritert i utdelingene av mat i dagene etter flommen.


Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic
bottom of page