top of page

Bekymret for Sudan for tiden?

Da er du ikke alene. Eller kanskje du ikke har fått med deg de store protestene i hovedstaden Khartoum og andre byer? Det er heller ikke så rart.

I flere måneder nå har det pågått stadig større protester mot president Omar al-Bashir, men det har vært lite omtalt i norske medier. Men søk på "Sudan" i en hvilken som helst søkemotor, og du vil få opp mange artikler på engelsk om temaet.

Vi i "Til trygghet" støtter den humanitære organisasjonen "From Street to Safety" i Kassala, Sudan. Vi er svært bekymret for situasjonen i Sudan nå. Vi er bekymret for dem som står i skuddlinjen, for familiene til dem som har blitt drept i sammenstøtene, og for de tusener av mennesker som har fått en enda vanskeligere hverdag de siste månedene. Mange voksne har mistet jobben som følge av de omfattende økonomiske problemene i landet, og mange sulter som følge av liten tilgang til mat.

Målet vårt er å hjelpe flest mulig barn og ungdom vekk fra livet på gata. Dette synes å være mer krevende enn noen gang.

Denne artikkelen fra BBC oppsummerer saken på en nøktern og kortfattet måte.

Vil du hjelpe? Vipps et beløp til 99527.


Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic
bottom of page