top of page

Vellykket Eid-fest for alle


Sukkerspinn, tryllekunstner, Tøyen barnekor, babysang, såpebobledisko, vaffel og falafel - takk til alle som kom på Eid-fest for alle 8. juni på Forandringshuset!

For andre år på rad arrangerte vi i Til Trygghet en Eid-fest for alle på Forandringshuset. Anslagsvis et par hundre voksne og barn kom innom i løpet av dagen. Vi er spesielt fornøyd med at så mange forskjellige folk kom innom - voksne, barn, ungdom, fra mange nasjonaliteter. Mange gratis aktiviteter som ansiktsmaling, hennadekorasjon, klovn og tryllekunstner, Dj Ziggy, babysang med Hanna fra Grønland kirke, konsert med Tøyen barnekor, og mange som koste seg i kafeen - til inntekt for en god sak.

Takk til alle flotte frivillige som stilte opp med matlaging, rydding og handling, og ellers alt som skal til for å lage en morsom dag for barn og voksne i nabolaget. Takk også til bydelen og Oslo kommune som støttet arrangementet vårt i år! Hilsen alle oss i Til Trygghet.

Hanna fra Grønland kirke med babysang

Fullt hus i kafeen

Ansiktsmaling og hennadekorasjon var populært

Klovnen Superpapsen underholder barna

Klovnen Superpapsen underholder

Venter i spenning på Superpapsen


Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic
bottom of page