top of page

Intervju med en jente i Kassala

13. mars 2024

Gjennom våre samarbeidspartnere i From Street to Safety i Kassala har vi fått gjennomført et intervju av en 13 år gammel jente som er jevnlig på senteret. Krigen har gjort hverdagen mye vanskeligere for "Amina".Hva liker du best med å være her på senteret?

-Jeg liker alle senterets daglige aktiviteter, sånn som undervisning, tegning, se på TV og spise frokost, svarer "Amina", 13 år.

-I tillegg liker jeg godt at det er kaldt vann her, og at jeg kan hvile.


Hvordan er livet ditt akkurat nå?

-Det er vanskelig for oss som jobber med tigging nå, på grunn av den store økningen i antallet tiggere. Inntekten har gått ned, og nå er det vanskelig for meg å dekke familiens behov for mat og drikke.


Hva gjør du om dagene?

-Jeg jobber enda hardere enn før.


Hvordan har livet ditt endret seg etter at krigen begynte?

-Nå er jeg er redd for at krigen skal spre seg til Kassala. Jeg har også begynt å jobbe i en gruppe med andre tiggere for å beskytte meg mot vold og tyveri.


"Amina" er ett av mange barn som bruker senteret daglig. Vi er veldig glade for at From Street to Safety (FSTS) har klart å holde senteret åpent gjennom denne vanskelige tiden, og vi håper at "Aminas" frykt for at krigen skal spre seg til Kassala ikke blir virkelighet.Vi fortsetter å støtte FSTS gjennom denne vanskelige tiden. Kan du bidra?


Bli trygghetsfadder ved å overføre en fast beløp hver måned til Til trygghet sin konto 1254.05.76872. Merk overføringen "trygghetsfadder" og skriv inn din epostadresse. De fleste fadderne gir rundt 250 kroner, men beløpet du gir er selvsagt valgfritt.

Vi er helt avhengige av donasjoner, og hver krone gjør en stor forskjell. 

Du kan også donere et valgfritt beløp til VIPPS: 99527

Comments


Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic
bottom of page