top of page

Katastrofe for Sudans barn - en notis i avisen

Flyktningkrisen i Sudan er enorm og barna er skadelidende. Ifølge UNHCR er det over 6 millioner internt fordrevne flyktninger i Sudan, og 166.000 av disse er i Kassala. Flyktningene er nå innkvartert på skolene i området, og disse er derfor omgjort til midlertidige hjem for tusenvis av flyktninger.


Da flyktningene for fullt begynte å komme til Kassala i desember, delte From Street to Safety ut mellom 500-1000 måltider mat hver eneste dag. Nå er det heldigvis etter hvert mange andre organisasjoner og privatpersoner som bidrar, men From Street to Safety har fortsatt ansvar for å hjelpe barna på to av skolene som er omgjort til midlertidige bosted for flyktningene.


Det er få nyheter fra Sudan i norske medier, men Aftenposten trykket denne notisen 06.02.2014:Med alle de dårlige nyhetene fra verden om dagen, så er det kanskje ikke så rart at norske medier ikke har plass til mer. Likevel er det litt vanskelig å ta inn over seg at så mange mennesker lider, nesten uten at verdenssamfunnet har fått det med seg.


Desto større grunn til å virkelig takke alle som har bidratt! Tusen takk for bidragene dere sendte da krisen var ny og akutt!


Dersom du har mulighet til å bidra nå, så er vippsnummeret fortsatt 99527.


Vi setter utrolig stor pris på alle bidrag!Siden denne saken ble skrevet, har VG trykket en god artikkel om Sudan (09.02.2024). Les mer her: https://www.vg.no/nyheter/utenriks/i/pQ3556/over-ti-millioner-paa-flukt-i-sudan-barn-doer-hver-andre-time
Comentários


Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic
bottom of page